İnek

3 erkek cocugu olan bir ailenin bir de inekleri var ve ineklerini cok seviyorlar, herseyleri canlari, cigerleri o inek. Bir gun evin annesi ahira gidip bakiyor ki inek olmus. O da hemen orda kriz gecirip oluyor. Sonra en buyuk oglan ahira gidiyor, bakiyor ki inek de anne de olmus buda intahar etmek icin bogaz koprusune gidiyor. Tam atlayacak iken bir peri kizi geliyor. (Peri kizi da tas ki ne tas). Oglana beni bes kere sikersen hem inegi hem de annenizi diriltirim diyor. Tabii buyuk oglan hemen tamam diyor. Gelgelelim iki diyor uc diyor dorduncu de kaliyor ... 5. yi yapamayip kendini kopruden atiyor asagi.
Sonra ortanca oglan geliyor ahira bir bakiyor ki anne ve inek olmus. Oda gidiyor kopruye. Peri kizi yine geliyor bu sefer beni on kez sikersen inegide annenizi de abinizi de diriltirim diyor. Oglan bir basliyor o da en son 8 e kadar gelebiliyor. O da kendini atiyor kopruden.
En son da kucuk oglan geliyor ahira bir bakiyor ki anne olmus bu da gidiyor kopruye. Peri kizi geliyor yine ...
Bu seferde beni 15 kere sikersen 4 unude diriltirim diyor. Bunun uzerine kucuk oglan 18 olmazmi diyor peri kizi olur diyor. Oglan ya yirmi diyor tabbii o da olur diyor peri kizi.. Oglan bu sefer 25 de olurmu diyor.. Tamam deyince peri kizi, oglan gozleri parlayarak:
- Bak sonra inek gibi olmek yok ama..
Seslisohbet / Seslichat / Sesli / Chat / Medikal / Ortopedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder