Kendi Patlar

Barın kapısı tekme tokat açılmış. İçeriye giren kovboy yüksek sesle söze başlamış.
- Ben Meksika'nın en hızlı kovboyuyum. Biz acı, dert, elem, üzüntü nedir bilmeyiz, ve silahını barmen kıza atmış, işaret parmağını havaya kaldırıp patlat demiş. Barmen kız tek kurşunla kovboyun parmağının yarısını uçurmuş. Kovboy kopan yeri yalamış ve herkese benden viski jestini yaparak masanın birine oturmuş. Birkaç dakika sonra kapı yine tekme tokat açılmış. İçeriye giren kovboy yüksek sesle söze baslamış.
- Ben Amerika'nın en hızlı kovboyuyum. Biz acı, dert, elem, üzüntü nedir bilmeyiz, ve silahını barmen kıza atmış, işaret parmağını ve orta parmağını havaya kaldırıp patlat demiş. Barmen kız tek kurşunla kovboyun iki parmagının da yarısını uçurmuş. Kovboy kopan yerleri yalamış ve herkese benden viski jestini yaparak masanın birine oturmuş. Birkaç dakika sonra kapı yine tekme tokat açılmış. İçeriye giren Temel yüksek sesle söze başlamış.
- Ben Türkiye'nin en hızlı kovboyuyum. Biz acı, dert, elem, üzüntü nedir bilmeyiz, ve sahnenin ortasına geçip pantolunu ve kilotunu aşagıya indirmiş. Bunu gören barmen kız hemen silaha sarılmış ve Temel'in alete nişan almış. Ardından da yüksek sesle: Patlatayım mi? Temel hemen cevap vermiş: -Hayır! Hayır! Gel em, O kendi PATLAR

Papağanlar , Kaza ile Oldu , Kazık , Pastacı , Kendi Cezamızı Çekeriz , Penguen , Kendi Patlar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder