Şanssız

Doğuştan bahtsız bir adamın bir gün uçak yolculuğu yapması gerekiyormuş.
Binmeden evvel de -ben bahtsız bir adamım herhalde bu uçak yolculuğunun sonu pek iyi olmayacak diye içinden geçirmiş. Uçak yolculuğunun 10. dakkasında pilot -irtifa kaybediyoruz, lütfen bagajları atalım- demiş.
Herneyse bagajlar atılmış, fakat 10 dk. sonra pilot -maalesef hala irtifa kaybetmekteyiz, kura çekicez ve kalacaklar namına herkes kaderine razı olup atlayacak- demiş. Bizimkisi de -ben bahtsız bir adamım, ilk kurada ben çıkmazsam şaşarım- diye içinden geçirmiş.
Kura çekilmiş ve bizim adama cıkmış.
Bizimkisi isyan etmiş ve yolculara hayatında yaşadığı türlü türlü şanssızlıkları, başından geçenleri kısaca anlatıp, son ricasinda bulunmuş:
-Tek isteğim ölmeden önce şeytanın bacağını kırabilmek, bi soru soriim, bilemezseniz ikinci atlıcam, bilirseniz gene ilk atlamaya hazırım- diğer yolculardan kimse de birinci atlamak istemediğinden ve birkaç yüz yolcu içinden elbette adamın sorusunu bilebilecek birisinin çıkacağını düşünerek adamın isteğini kabul etmişler.
Adam sormuş:
-Ben ve yanımdaki adamın toplam kaç taşagı var?
Tüm yolcular da hep bir ağızdan -dööört- demişler, bunun üstüne adam pantolonunu indirmiş ve şanssızlık sonucu tek kalmış taşşaanı göstermiş.
Derken diğer yolcu da indirmiş, ama o da üc taşaklıymış
Seslisohbet / Seslichat / Sesli / Chat / Medikal / Ortopedi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder