MUHTEŞEM YÜZYIL'A MUHTEŞEM ŞEHZADE

... muhteşem yüz yıl...
LÜTFEN YORUM YAPALIM:)
Malkoçoğlu ‘Burak Özçivit’in ardından Mehmet Günsür de ‘Muhteşem Yüzyıl’ kadrosuna katıldı. Oyuncu, Şehzade Mustafa’yı canlandıracak

- Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Selma Ergeç, Okan Yalabık ve Nur Fettahoğlu gibi isimlerin başrolünü paylaştığı ‘Muhteşem Yüzyıl’, kadrosuna dahil olan oyuncularla eylül ayında yeni bölümleriyle ekranda olacak.
- Geçen sezon yayınlandığı günden itibaren eleştirilere maruz kalan ‘Muhteşem Yüzyıl’, yeni sezonda birbirinden sürpriz isimlerle ekrana gelecek. Çekimleri Edirne’de başlayan dizinin savaş sahneleri büyük bir titizlikle filme alınıyor.
- Oyuncuların sıcak havada at üzerinde zor şartlarda çalıştığı dizinin kadrosuna, ‘Malkaçoğlu’nu oynayacak Burak Özçivit’in yanı sıra sürpriz bir isim Mehmet Günsür. Son olarak ‘Aşk Tesadüfleri Sever’le adından söz ettiren Günsür, diziye Kanuni Sultan Süleyman’ın 38 yaşında boğularak öldürülen oğlu şehzade Mustafa rolüyle dahil olacak.

ASKERiN GÖZDESiYDi

Kanuni Sultan Süleyman’ın Hürrem Sultan’dan olmayan iki oğlundan biri Şehzade Mustafa, iyi eğitimli, çok cesur ve başarılı bir askerdi. Halkla askerin çok sevdiği Mustafa, Hürrem tarafından tehlike olarak görüldüğü için birçok entrikaya maruz kaldı. Kanuni, Hürrem’in dolduruşuyla, Şehzade Mustafa’nın öldürülmesini emretti. 
... muhteşem yüz yıl...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder