Terra HD TR Dublaj



Terra gezegeninin sahipleri düzenli ve kusursuz denilebilecek kadar harika bir uyum içinde yaşamaktadırlar, savaş kavramına tamamen yabancıdırlar. İç savaştan ve çevresel felaketten kaçan insan orduları tarafından gezegenleri işgale uğrayınca Terra’lılar, işgalcilerin varlıklarına ilk önce bir anlam veremez ve bunun savaş olduğun daha sonra anlarlar.
Cesur ruhlu bir kız olan Mala teslim olmak niyetinde değildir ve mücadelesini sürdürecektir. Babasının ortalardan kayıp olmasından sonra işgaci gemilerinden birinin düştüğünü görür ve geminin pilotunu kurtarır. Kurtardığı dünyalı pilotun adı Jim Stanton’dur. Jim hayatını kurtarmasına karşılık Mala’ya babasını bulması için yardımcı olacağı sözünü verir. İkisi birlikte insanların ana uzay gemisi Ark’a doğru tehlikeli bir yolculuğa çıkarlar.
Mala ile Jim yolculuk sırasında halkların aslında birbirinden çok da farklı olmadığını öğrenirler. Ancak dünyalıların ordusunun Terra’yı işgal etmesi ve Terra’lılar için yaşanamaz hale getirmesi üzerine Mala ile Jim, iki ırkın birlikte var olmasının bir çaresini bulmak zorundadırlar.

Yapım:2007
Ülke: ABD
Tür:Animasyon, Bilim Kurgu, Aksiyon
Yönetmen:Aristomenis Tsirbas
Senaryo:Aristomenis Tsirbas, Evan Spiliotopoulos
Yapımcı:Ryan Colucci, Keith Calder, Dane Allan Smith Görüntü Yönetmeni:Aristomenis Tsirbas
Müzik:Abel Korzeniowski
Süre:1 saat 25 dk



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder